Α. Τζιτζικώστας: «Εργαζόμαστε για το μέλλον της Θεσσαλονίκης»

«Εργαζόμαστε για το μέλλον της Θεσσαλονίκης, για να γίνει και πάλι μια σύγχρονη μητρόπολη του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, του πολιτισμού»

Στην πανηγυρική δοξολογία για τη γιορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και για τις ιστορικές επετείους της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας στον ιερό ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο κ. Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα η Θεσσαλονίκη γιορτάζει. Με αφορμή τη σπουδαία ιστορική επέτειο και τη λαμπρή θρησκευτική εορτή, η σκέψη μας, πέρα από τους αγώνες των προγόνων μας που θυμόμαστε και τιμούμε πάντα, πηγαίνει στο μέλλον της πόλης, στην εξωστρέφεια, στη συνεργασία, στους κοινούς μας στόχους για να γίνει και πάλι η Θεσσαλονίκη μια σύγχρονη μητρόπολη του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, του πολιτισμού. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για την οποία δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά, με έργα και δράσεις, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Συνεχίζουμε και θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς».