Με τον ΑΣΑ Αξιούπολης συναντήθηκε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ, στο επίπεδο παγκορασίδων του Β ομίλου, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στο ΔΑΚ Κιλκίς. Παρά την εντός έδρας ήττα (0-3, ΣΕΤ: 13-25, 21-25, 18-25) ο ΑΤΛΑΣ φάνηκε να προσθέτει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως η αγωνιστικότητα και η μαχητικότητα. Η πάντα αξιόμαχη Αξιούπολη, κέρδισε δύσκολους πόντους, καθώς η αντίσταση του ΑΤΛΑ στην άμυνα ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να χαρίσει χαμόγελα σε γονείς και φίλους της ομάδας που γέμισαν το γήπεδο.

Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 19 Μαρτίου 2023) ο ΑΤΛΑΣ θα αναμετρηθεί με την Ακαδημία του Αίαντα Κρύας Βρύσης στο ΔΑΚ Κιλκίς στις 16:00.

Η σύνθεση του ΑΤΛΑ (προπονητής  ο κ. Χρήστος Μπακύρτσης): Μπακύρτση, Κιλτίδου, Σταμάτη Κ.(L), Νίρλα, Σταμάτη Α., Γκουρτσιάδου, Ταχταλίδου, Σαχινίδου, Θεοδωροπούλου, Χαριτωνίδου, Τριανταφυλλίδου Φ., Τριανταφυλλίδου Ε., Παπαμιχαηλίδου(L).

Πριν τη έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε η πρώην διαιτητής Δημητριάδου Βαρβάρα από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. για την προσφορά της στο άθλημα.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα

τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!