ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αναρριχήθηκε στην 4η θέση

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)

Την 5η σερί νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Αίαντα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό Αριδαίας. Με μεγάλη ευκολία πήραν το τρίποντο και σκαρφάλωσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες έδωσε τυπικό και μόνο χαρακτήρα στο παιχνίδι.
Τα σετ του αγώνα: 14-25, 5-25, 7-25
Σύνθεση ομάδας: Βαμβάκα Ειρήνη, Λυρτζή Μάρθα, Καναρίδου Νατάσα, Ποπονίδου Χριστίνα, Καμπούρη Άννα, Γεωργιάδου Δόμνα, Χατζηπαραδείση Ευαγγελία, Μαρουλάσοβα Μαρία (L)

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος
Έφορος: Καμπούρης Σάκης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
Σε κακή μέρα βρέθηκαν οι νεαρές αθλήτριες της Κ16 που υπέστησαν απρόσμενη ήττα απέναντι στον συμπολίτη Άτλα. Οι αθλήτριες του Αίαντα παρουσιάστηκαν ψυχολογικά ανέτοιμες, με την έλλειψη συγκέντρωσης και την σωρεία λαθών να έχουν ως αποτέλεσμα μία πρωτοφανή ήττα και εν κατακλείδι την απώλεια βαθμών. Η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε με ψυχραιμία και πάθος παίρνοντας άξια τη νίκη.
Τα σετ του αγώνα: 25-20, 21-25, 25-19, 25-18

Σύνθεση ομάδας: Σαμολαδά Β., Μακρυσοπούλου Δ., Καμπούρη Α., Λυρτζή Μ., Παπαδοπούλου Μ., Αλτιπαρμακίδου Ρ., Χατζηπαραδείση Ε., Κολεσιώτου Σ., Ανδρεανίδου Π., Βαμβάκα Β. (L)
Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος
Έφορος: Καμπούρης Σάκης