Αλέξανδρος Κιλκίς: “Το παιχνίδι ξεκίνησε”

Εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη!

Ποδοσφαιρική πανδαισία το σαββατοκύριακο για τα Τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς! Το Σάββατο η Ακαδημία μας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Planet FC με έξι ομάδες!

Αρχή στις 12 το μεσημέρι για την «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη που τίθεται αντιμέτωπη με τη Νέα Ραιδεστό στην Κ12, και την ίδια ώρα στην Κ10 η «Μπάρτσα» του Γιάννη Ιασωνίδη «κοντράρεται» με την Α.Ε. Φαλήρου.

Στις 12.30 οι πρωταθλητές της «Ίντερ» του Μιχάλη Αναστασιάδη έχουν σπουδαίο φιλικό με την Κ12 του ΠΑΟΚ, και μισή ώρα αργότερα η «Παρί» του Γιάννη Ιασωνίδη στη Κ8 παίζει με την Αναγέννηση Ρυσίουη «Ρόμα» του Γρηγόρη Αθανασίου στη Κ10 αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Τέλος η «Τσέλσι» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη παίζει στη 1.30μ.μ. με τον Άρη στην Κ10 σε ένα επίσης δυνατό φιλικό!

Εσωτερικό τουρνουά τη Κυριακή!

Στους αγώνες μπαίνουν τη Κυριακή και τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς! Το Αθλητικό μας Κέντρο ανοίγει τις πύλες του στις 11 το πρωί για τα «Λιονταράκια», την «Φιορεντίνα», την «Πόρτο» και την «Άρσεναλ» σε ένα εσωτερικό πρωτάθλημα, με την «Τσέλσι» να φιλοξενεί το αντίστοιχο τμήμα του Ολυμπιακού Ροδόπολης.

Στις 12 θα αγωνιστούν επίσης σε ένα εσωτερικό τουρνουά η «Μαρσέιγ» και η «Νάπολι»  του Κώστα Σωτηριάδη, η «Ρίβερ Πλέιτ» του Βασίλη Ορμανίδη και η «Μπόκα Τζούνιορς» του Χρήστου Γιοβά!

Το παιχνίδι ξεκίνησε!