Αναγέννηση Πλαγιάς: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι προετοιμασίες, για την συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού της Αναγέννησης Πλαγιάς, ενόψει της αγωνιστικής ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021, από τους υπευθύνους της ομάδας εκπροσώπου του νομού μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή, ολοκληρώθηκαν οι σχετικές συζητήσεις και ανανεώθηκε η συνεργασία με τον ”κορμό”- από πλευράς ποδοσφαριστών – που αποτέλεσε τη βάση της περσινής ομάδας, πάνω στην οποία χτίσθηκε η επιτυχία της ανόδου τελικώς στην Γ’ Εθνική.

Kαι επειδή ως γνωστόν, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, οι διοικούντες την Αναγέννηση Πλαγιάς, άμεσα οριστικοποίησαν και ανανέωσαν τη συνεργασία τους με ποδοσφαριστές που ήταν ενταγμένοι στο δυναμικό της κατά την περασμένη περίοδο.

Πιο αναλυτικά τα χρώματα της Αναγέννησης θα συνεχίσουν να φορούν οι:

ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ: 42 ετών, μέσος (προηγούμενες ομάδες: ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, Κιλκισιακός, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα),

ΠΑΡΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 21 ετών, επιθετικός (προηγ.ομάδες: Κιλκισιακός, ΠΑΟΝΕ Επταλόφου),

ΣΕΡΤΑΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: 25 ετών, αμυντικός (προηγ.ομάδες:  Κιλκισιακός, Αλέξανδρος Κιλκίς),

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 20 ετών, επιθετικός και ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:  18 ετών, επιθετικός,

ΕΡΛΙ ΜΠΟΥΖΝΤΡΑ: 18 ετών, αμυντικός,

ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: 20 ετών, τερματοφύλακας,

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: 20 ετών, μέσος,

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: 21 ετών, μέσος.

Το Δ.Σ. και η τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Πλαγιάς επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και για την ανανέωση της συνεργασίας τους και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα όπου οι απαιτήσεις και οι ανάγκες θα είναι μεγαλύτερες.