Η Άννα Μουρατίδου, Κοινωνιολόγος με τεράστια προσφορά στον τομέα της Υγείας και της Κοινωνικής Μέριμνας, έρχεται να λαμπρύνει και να δυναμώσει με τη συμμετοχή της το συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Υποστηρίζει κι αυτή θερμά το όραμά μας για έναν καλύτερο Δήμο Κιλκίς πιο φιλόξενο, με κέντρο τον άνθρωπο.
Κατάγεται από την Αγία Παρασκεύη της Δημοτικής Ενότητας Μουριών και επί σειρά ετών είναι δίπλα στον επαγγελματία και τον συνάνθρωπο προσφέροντας την επιστήμη και τις γνώσεις της. Κοινωνιολόγος με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι Προϊσταμένη τμήματος στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Έχει αρμοδιότητες που άπτονται των επαγγελμάτων Υγείας όσο αναφορά στην αδειοδότηση και σωστή λειτουργία τους. Έμπειρη επαγγελματικά έχει περάσει και από τον χώρο της Πρόνοιας με επιτυχημένη πορεία στην συμβουλευτική και κοινωνική στήριξη του συμπολίτη μας.
Αυτή η λαμπερή παρουσία με τον ευγενικό και πολιτισμένο χαρακτήρα της, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια της κοινωνίας του Κιλκίς. Μια δυναμική γυναίκα επιστήμονας με κύριο στόχο την βελτίωση της κοινωνικής συμπεριφοράς και ανάπτυξής των συνανθρώπων μας και την επιμονή της στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον ευαίσθητο χώρο της υγείας συνολικά.
Έχει επιδείξει γενικότερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα βελτίωσης της ζωής των κατοίκων της περιοχής. Νέα στην αυτοδιοίκηση ενισχύει τον αέρα ανανέωσης του συνδυασμού και δείχνει στους συνδημότες της στις Μουριές το δρόμο για νέες επιλογές με σύγχρονο προσανατολισμό για την ανάπτυξη του τόπου.
Καλωσορίζουμε την Άννα Μουρατίδου στην όμορφη ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Μαζί όλοι ενωμένοι προχωράμε τον αγώνα νίκης μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης