Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Η Έφη Μωυσιάδου κατάγεται και μένει στην Αργυρούπολη, Κιλκίς. Είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών και εργάζεται σε μεγάλη Βιομηχανία Ζαχαροπλαστικής στην περιοχή. Θεωρεί υποχρέωση του κάθε πολίτη να προσφέρει στον τόπο του. Βλέποντας τη διαφάνεια, την καθαρότητα και το μεράκι στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη δεν διστάζει να μπει για πρώτη φορά στο στίβο της αυτοδιοίκησης και να τα καταφέρει.

Είναι για πολλά έτη μέλος του συμβουλίου της Αργυρούπολης και έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Έχει μεγάλη αγάπη για την παράδοση της Ελλάδας και του Κιλκίς ειδικότερα. Είναι άνθρωπος με ανοιχτούς ορίζοντες, ενάντια σε οποιοδήποτε ρατσισμό. Η Έφη είναι η σύγχρονη Ελληνίδα μάνα, που για να αναθρέψει την οικογένειά της πολλές ώρες εργάζεται.

Η Έφη Μωυσιάδου, μια αισιόδοξη, φιλότιμη, νέα, εργαζόμενη Ελληνίδα δίνει το δικό της αέρα νίκης στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Το Κιλκίς και τα χωριά μας βρίσκουν τους ανθρώπους τους κι αυτοί είναι οι συνοδοιπόροι μας για τη νίκη του τόπου.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης