Ανανιάδου-Μαυρογενίδου Μαγδαληνή, Αρβανιτίδης Νικόλαος και Σιδηρόπουλος Χρήστος με Π. Τονικίδη

Οι Ανανιάδου-Μαυρογενίδου Μαγδαληνή, Αρβανιτίδης Νικόλαος και Σιδηρόπουλος Χρήστος συμπορεύονται με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη για έναν ισχυρό και αποτελεσματικό Δήμο Κιλκίς, αντάξιο των προσδοκιών του δημότη.

Ανανιάδου-Μαυρογενίδου Μαγδαληνή

Η Μαγδαληνή (Νίτσα) Ανανιάδου-Μαυρογενίδου του Θεοχάρη και της Ευθυμίας κατάγεται από την Μεγάλη Στέρνα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Κοινωνικών Λειτουργών Αθήνας.

Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Ανανιάδη και μητέρα του Κυριάκου και του Θεοχάρη αστυνομικών στο επάγγελμα.

Συνταξιοδοτήθηκε έχοντας συμπληρώσει 37 χρόνια εργασίας στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα ως Κοινωνική Λειτουργός πάνω στον Τομέα της Οικογένειας, με αρμοδιότητες τη διαπαιδαγώγηση των νέων και τη μέριμνα τρίτης ηλικίας.

Για 25 χρόνια εργάστηκε στο Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας Βάθης, παρέχοντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία: προληπτική συμβουλευτική στήριξη, λειτουργία παιδικού σταθμού τους θερινούς μήνες, επιμορφωτικά προγράμματα, ενισχυτική διδασκαλία σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, προγράμματα για την Τρίτη Ηλικία, οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκπαιδευτικές εκδρομές, κ.α.

Με την κατάργηση του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας εργάστηκε ως υπάλληλος στο Δήμο Κρουσσών και ακολούθως στον Δήμο Κιλκίς στο Τμήμα Πρόνοιας.

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται σε αυτοδιοικητικές εκλογές, μια πρόκληση που

επιθυμεί να υπηρετήσει με αγάπη, μεράκι, ζήλο, αξιοπρέπεια και δυναμισμό.

Οραματίζεται ένα Δήμο που δεν θα βασίζεται σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και λάθος πρακτικές, αλλά αντιθέτως στην αξιοκρατία, στην θέληση για δουλειά, στην πρόοδο και την εξέλιξη. Οραματίζεται ένα Δήμο Άξιων και Αξιών που θα απαιτεί, θα διεκδικεί και εν τέλει θα πετύχει την ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Αρβανιτίδης Νικόλαος

Ο Νικόλαος Αρβανιτίδης του Στυλιανού -Βασίλειου με καταγωγή από το Λειψύδριο και της Βασιλικής από το Ν. Γυναικόκαστρο γεννήθηκε το 1981 και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Είναι απόφοιτος φυσικοθεραπείας Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και διατηρεί Κέντρο Φυσικοθεραπείας στην πόλη του Κιλκίς τα τελευταία 11 χρόνια. Είναι καθηγητής στο Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς στην ειδικότητα «Βοηθός φυσικοθεραπείας».

Διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Παροχής Υπηρεσιών στο Επιμελητήριο Κιλκίς την περίοδο 2011-2017.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κινητήρια δύναμή του η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τον τόπο. Με συνεργατική διάθεση, όρεξη για δουλειά και αποφασιστικότητα δηλώνει έτοιμος να εργαστεί για έναν ισχυρό και «καθαρό» από παθογένειες του παρελθόντος Δήμο Κιλκίς, που θα λειτουργεί ως πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας, με γρήγορα αντανακλαστικά σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη των υποδομών και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Σιδηρόπουλος Χρήστος 

Ο Χρήστος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πεδινό Κιλκίς, όπου και δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών 27 και 29 ετών.

Έχει ασχοληθεί με τα κοινά και έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γαλλικού και Πρόεδρος Πεδινού Κιλκίς.

Τον ενδιαφέρει η οικογένεια και το καλό του τόπου του. Επίσης ασχολείται με το κυνήγι.

Υπόσχεται πως με όλες του τις δυνάμεις και μέσω της συνεργασίας όλων των πρόθυμων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου θα προσφέρει τα μέγιστα για έναν νέο Δήμο που θα βάζει πάνω απ’ όλα τις ανάγκες του πολίτη.

Οραματίζεται ένα Δήμο ΑΞΙΩΝ που θα έχει στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, την ενίσχυση του κοινωνικού προφίλ, τη βελτίωση των υποδομών παιδείας, τη μέριμνα για το περιβάλλον, την καθαριότητα, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό και θα επιδεικνύει ενδιαφέρον για τον Εθελοντισμό και τον Τουρισμό.