Άννα Δημάκη: Γεμάτη γνώση κι εμπειρίες…

Η σύντομη συνέντευξή μας με την κ. Άννα Δημάκη είναι αρκετή για να καταδείξει τις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί η νυν αντιδήμαρχος Πολιτισμού ακόμα και στην “ταραγμένη” προεκλογική συγκυρία.

Κυρία Δημάκη είστε αντιδήμαρχος πολιτισμού και κατέρχεστε στις εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “ενωτική δύναμη Κιλκίς” του κ. Δημήτρη Τσαντάκη. Γιατί επιλέξατε Τσαντάκη;

Η επιλογή μου έχει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.
Μέσα από την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια διαπίστωσα τις διοικητικές και τεχνοκρατικές του ικανότητες. Είναι ένας ευφυής άνθρωπος, Έντονα δραστήριος, Ιδιαίτερα εργατικός και το σημαντικότερο: αποτελεσματικός. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνθέτουν την εικόνα ενός ικανού δημάρχου.

Στα πέντε χρόνια ενεργούς παρουσίας στο δημοτικό συμβούλιο ποιες είναι οι δράσεις σας για τις οποίες ένας δημότης θα πρέπει να σας επιβραβεύσει με την ψήφο του;
Η επιβράβευση ξεκινάει από την ενεργή συμμετοχή μου και την συνέπεια που επέδειξα όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
Λειτούργησα και υπηρέτησα την δημοτική επιτροπή ισότητας κάνοντας ενημερωτικές δράσεις – και όχι μόνο – με αποτέλεσμα να βοηθηθούν πάνω από 200 γυναίκες στο Δήμο μας.
Συνέχισα εκτελώντας καθήκοντα αντιπροέδρου των παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Τους τελευταίους μήνες εργάζομαι με αγάπη και μεράκι ως αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας και πολιτισμού.
Θα είναι τιμή μου μετά από όλες αυτές τις θέσεις ευθύνης από τις οποίες έχω περάσει να με επιβραβεύσουν οι δημότες με την ψήφο τους.

Προέρχεστε από την δημοτική ενότητα Γαλλικού. Μια από τις περιφέρειες του κεντρικού δήμου. Πως σκοπεύετε να βοηθήσετε τα χωριά του Δήμου, τις ενότητες εκτός κεντρικού δήμου, εφόσον οι πολίτες – δημότες σας στείλουν ξανά στο δημοτικό συμβούλιο;
Έχοντας πλέον την αυτοδιοικητική ωριμότητα και την απαραίτητη εμπειρία, με σχέδιο στις μεγάλες υποδομές, με συνεχή παρουσία στην καθημερινότητα όπως έκανα τα τελευταία χρόνια, με την πολύτιμη βοήθεια των τοπικών πρόεδρων θα καταφέρουμε να οργανώσουμε και να διευκολύνουμε τις δημοτικές μας ενότητες.

Είστε έτοιμη να συνεργαστείτε με συναδέλφους σας εκτός του δικού σας συνδυασμού καθόσον ο Κλεισθένης επιβάλλει πλέον την συνεργασία για να βρεθεί βιώσιμη πλειοψηφία που θα στηρίζει την όποια διοίκηση του δήμου;
Γεννήθηκα έτοιμη κ. Τερζενιδη για να υπηρετήσω τον τόπο που αγαπώ και μεγαλώνω το παιδί μου.
Η αγαστή συνεργασία φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα σε μια κοινωνία όταν ομως είμαστε συνειδητά ετοιμοι να δώσουμε σε αυτή. Οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν συλλογικά στη σωστή ώρα!

*Συνέντευξη στην Εφημερίδα “ΕΙΔΗΣΕΙΣ”