Αξιοποίηση Γυναικών στο έπακρον από τον Δήμαρχο Σισμανίδη

Ένα στοιχείο που αξίζει αναφοράς είναι το γεγονός της εκλογής και της αξιοποίησης γυναικών από τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.

Με τις γυναίκες φαίνεται να τα πάει καλύτερα ο Δήμαρχος αφού με τον Συνδυασμό του εκλέχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο 7 γυναίκες! Πρόκειται για τις Αναστασία Ανανιάδου, Ελένη Αναστασιάδου (ανεξαρτοποιήθηκε), Άννα Δημάκη, Κατερίνα Ζιούτα, Μαρία Μανιουρά, Μαρία Μωυσίδου και Γεωργία Τσελέκη.

Από αυτές ο Δήμαρχος αξιοποιήθηκε η Αναστασιάδου ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, η Ζιούτα πρώτα Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών (θέση που κατείχε από πριν) και τώρα Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, η Μαρία Μωυσίδου ως Ενταταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Εθελοντισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Ψηφιακής Πολιτικής, η Γεωργία Τσελέκη ως Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τώρα η Ανανιάδου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η Δημάκη ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Επίκειται άμεσα η αξιοποίηση της Μανιουρά και αν προσθέσουμε και την Χρυσή Σοφού ως Πρόεδρο της ΚΔΕΚ, να οι γυναίκες πως παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Δήμο Κιλκίς