Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, αύριο Τετάρτη 25 Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατά την οποία το Έθνος μας εορτάζει την Παλιγγενεσία και την επανάκτηση της Ελευθερίας του, στις 11.00 π.μ. για δύο λεπτά θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Η συμβολική αυτή ενέργεια θα πραγματοποιηθεί για την ηθική ενίσχυση του λαού μας, κατά την περίοδο της ισχυρής δοκιμασίας που η πατρίδα και η ανθρωπότητα υφίσταται, αλλά και για την απόδοση τιμής στους Αγωνιστές του 1821, τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που με τον αγώνα και την θυσία τους μας χάρισαν το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος καλεί τον λαό μας να γεμίσει τις αυλές και τα μπαλκόνια των κατοικιών με την Ελληνική Σημαία ψάλλοντας το «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια…» και τον Εθνικό Ύμνο για την ανύψωση του φρονήματος όλων και την ενίσχυση όλων εκείνων που δοκιμάζονται από την μάστιγα της ασθένειας, αλλά και των Ιατρών και Νοσηλευτών μας, που αναλώνονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του αγώνος κατά του κορονοϊού.