Το ευφρόσυνο άγγελμα  της Γέννησης του Θεανθρώπου μοιράστηκαν με το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη  μικροί πολίτες του Δήμου. Με τα κλασικά τριγωνάκια ή με πιο οργανωμένα μουσικά σχήματα μαθητές Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Κιλκίς άνοιξαν τη γιορτινή παρτιτούρα και είπαν  τα κάλαντα των Χριστουγέννων χρωματίζοντας μελωδικά με  παραλλαγές των ευχητικών εγκωμιαστικών τραγουδιών τις παραδόσεις του Πόντου, της Θράκης, της Πελοποννήσου, της Κρήτης.

Κάλαντα έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς οι μαθητές του 2ου,3ου,4ου,6ου,7ου 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του 2ου και 3ου Γυμνασίου, τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, του ΚΔΑΠ –ΜΕΑ και του ευχήθηκαν τραγουδιστά Καλά Χριστούγεννα και Έτη Πολλά. Ο Δήμαρχος αντευχήθηκε στους καλανταριστές Καλές Γιορτές με υγεία, χαρά και πρόοδο στη ζωή τους.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον κ. Κυριακίδη η Φιλαρμονική της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ‘’Πόντος’’, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”Μωμόγεροι” Αγίου Μάρκου καθώς και τα παιδικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων, της Θρακικής Εστίας και του Συλλόγου Στενημαχιτών ”Ο Άγιος Τρύφων”.