Χριστουγεννιάτικες δράσεις του 1ου ΕΠΑΛ

Παρασκευή 20/12/2019

Οι εφηβικές φωνές των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ, με συνοδεία οργάνων, κατέκλυσαν τις νοσηλευτικές πτέρυγες και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς την Παρασκευή 20/12/2019 ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.  Το κύμα χαράς και ενθουσιασμού μεταδόθηκε σε ασθενείς, συνοδούς και εργαζόμενους, αλλά και στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ προσφέροντας μια ωραία, ωφέλιμη, χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου, αλλά και όλους του εργαζόμενους για τη φιλόξενη υποδοχή.

Δευτέρα 23/12/2019

Μια ευχάριστη, γλυκιά και απολαυστική έκπληξη περίμενε τους μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς την τελευταία σχολική μέρα του 2019!

…Πάγκοι, χριστουγεννιάτικα στολισμένοι, μαθητές πίσω από αυτούς να ετοιμάζουν και να προσφέρουν δωρεάν σε όλους κρέπες με πραλίνα φουντουκιού και τριμμένο μπισκότο, χριστουγεννιάτικη μουσική, παραδοσιακά κάλαντα από τη χορωδία των μαθητών και ποντικοί χοροί συνοδευόμενοι από ποντιακή λύρα και νταούλι…

Χαρούμενα αποχαιρετίσαμε το 2019! Ευτυχισμένο χαρούμενο και δημιουργικό ας είναι το 2020 για όλους τους μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ και για όλο τον κόσμο.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε:

  • Στην εταιρεία τροφίμων Rito’s Food, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου, για την προσφορά πραλίνας φουντουκιού
  • Στην αλυσίδα Super Market Γαλαξίας για την προσφορά μπισκότων
  • Στο κατάστημα πλαστικών ειδών «Καζαντζίδη» για την προσφορά πλαστικού τραπεζομάντηλου.