Με γνώμονά τους την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία του Δήμου Κιλκίς, η Χρύσα Ευσταθιάδου και ο Γιώργος Ζαβρακίδης κατέρχονται στις εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ».

Ευσταθιάδου Χρύσα

Η Χρύσα Ευσταθιάδου κατάγεται από τη Μεγάλη Στέρνα και κατοικεί στο Ηλιόλουστο Κιλκίς. Είναι αρραβωνιασμένη με το Νίκο Τζήμα. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον αγροτικό τομέα.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΝΗΡΕΑ από το 2012 έως το 2016.

Στις εκλογές του Μαΐου 2019 και εμπιστευόμενη την οργανωτικότητα και την αποδεδειγμένη εργατικότητα του υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη, θέτει υποψηφιότητα με το «Δήμο ΑΞΙΩΝ». Την παράταξη εκείνη η οποία όπως δηλώνει, μπορεί να δώσει ώθηση στον τόπο μας μέσα από το όραμα και το πρόγραμμά της, και το πνεύμα δημιουργίας και εξωστρέφειας που τη χαρακτηρίζει σε όλα τα επίπεδα.

Όραμά της ένας σύγχρονος, καινοτόμος και λειτουργικός  Δήμος Κιλκίς, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των δημοτών και θα λειτουργεί με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Ζαβρακίδης Γιώργος

Ο Γιώργος Ζαβρακίδης γεννήθηκε το 1968, κατάγεται από την Επτάλοφο Κιλκίς και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και έχουν 3 παιδιά, την Αναστασία, τον Μιχαήλ και την Αθανασία. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Υπήρξε Πρόεδρος της ΠΑΟΝΕ Επταλόφου το διάστημα 1987-1991 και συνέχισε να βοηθά το Σύλλογο ως μέλος του Δ.Σ. και φυσικά ως οπαδός, καθώς επίσης και Αντιπρόεδρος στον Αγροτικό Σύλλογο Επταλόφου την περίοδο 1993-1998.

Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς ανθρώπινο, καθαρό, γεμάτο πράσινο, μια πόλη που θα προσφέρει ενδιαφέρον και θα προσελκύει  όλες τις ηλικίες, μια πόλη διαφορετική με εξέλιξη σ’ όλους τους τομείς.

Υπόσχεται να είναι συνεπής στα καθήκοντά του και να έχει γνώμονα την ανοδικότητα του Δήμου μας. Να είναι δίπλα στους συμπολίτες του, κάθε  στιγμή που θα χρειαστούν την βοήθειά του. Να βοηθήσει όσο μπορεί στην ανάπτυξη και την προβολή του τόπου μας.