Με τη διαδικτυακή παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων και μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού. Ως εκ τούτου, η εκδήλωση έγινε με τη φυσική παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη  Ανδρέα Βεργίδη, των περιφερειακών συμβούλων της ΠΕ Κιλκίς Νατάσας Σωτηριάδου και Έφης Ναβροζίδου, των προϊσταμένων των Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων της ΠΕ Κιλκίς και εκπροσώπων του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Κιλκίς.

Ο Περιφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας υπογράμμισε – μεταξύ άλλων- ότι,  «το έργο παρά την πανδημία, παρά τη δυσκολία, παρά την προβληματική αυτή κατάσταση που έχει επικρατήσει τον τελευταίο χρόνο στη χώρα και παγκοσμίως, το έργο μας δεν σταμάτησε, και, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. Τόσο τα συλλογικά μας όργανα, όσο και οι Διευθύνσεις σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι περιφερειακοί μας σύμβουλοι, οι εντεταλμένοι, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Διευθυντές, οι προϊστάμενοι, κάθε στέλεχος και κάθε εργαζόμενος στην Περιφέρεια αντιλήφθηκε ότι αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι ένα χρονικό διάστημα για να απέχουμε από τη δουλειά μας, αντιθέτως είναι ένα χρονικό διάστημα που μας επιτρέπει απρόσκοπτα να επικεντρωθούμε στο έργο μας».

Και αυτό – πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας  «αποδείχθηκε από το πόσα έργα προχώρησαν αυτή τη δύσκολη χρονιά, το πόσα έργα ολοκληρώθηκαν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, έργα σε όλους τους τομείς».

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για το σημαντικό – όπως είπε – έργο που κάνει στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς  και τις δύο περιφερειακές συμβούλους οι οποίες – όπως σημείωσε – αποδείχθηκαν πολύ ικανά στελέχη, καθώς και όλους τους υπαλλήλους  που εργάζονται σκληρά, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, απηύθυνε ευχές για το Νέο Έτος και υπογράμμισε πως η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς  – με την αδιάλειπτη στήριξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας- προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών. Επίσης, “στάθηκε”  στις μεγάλες δυνατότητες που δίνουν τα εργαλεία διαδικτυακής επικοινωνίας για την απρόσκοπτη τέλεση του έργου των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας και τόνισε πως η προσαρμογή του μηχανισμού της ΠΕ στη νέα ψηφιακή εποχή και τις ευκαιρίες που αυτή προσφέρει, είναι πραγματικότητα.

Επιπλέον, επισήμανε ότι παρά τις δυσκολίες, οι υπάλληλοι συνεχίζουν με την ίδια ένταση και με αμείωτο ρυθμό το έργο τους και, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, προκειμένου – όπως σημείωσε – όλοι να βάλουν το δικό τους “λιθαράκι” ώστε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς να κάνει και άλλα βήματα προς την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.

Ευχές  για δημιουργική χρονιά με υγεία απηύθυναν οι κυρίες Σωτηριάδου και Ναβροζίδου, ενώ, εκ μέρους του συλλόγου υπαλλήλων, ο πρόεδρος Στέργιος Αδάμου επισήμανε πως υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη.

Το φλουρί “έπεσε” στην Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.