Διακρίσεις για την Ακαδημία Στίβου του ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα του Τετράθλου του ΣΕΓΑΣ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου  στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς  το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τετράθλου ΠΠΒ- ΠΚΒ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας (¨Όμιλος του Κιλκίς)

Πολλά χαμόγελα με πολλές διακρίσεις, μετάλλια και πρωτιές σε πολλά αγωνίσματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες  του Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς με ξεχωριστούς πρωταγωνιστές την Κωνσταντίνα Κούρλη και τον Ντένι Κότσι .

Στην κατηγορία ΠΚ Β΄ η Κούρλη κατέκτησε την 1η θέση στα 60μ , το άλμα σε μήκος , τη σφαιροβολία και φυσικά στο σύνολο , ενώ στην  στην κατηγορία ΠΠ Β’ ο Κότσι ήταν 1ος στη ρίψη Vortex , 2ος  στα 60μ , 3ος στο άλμα σε μήκος και 3ος στο σύνολο. Στην ίδια κατηγορία ο Δημήτρης Αραμπατζής ήταν 3ος στη ρίψη Vortex, ο Παναγιώτης Κακαβίτσας 3ος στα 60μ και ο Δημήτρης Τσουτσουλίγκας 3ος στη σφαιροβολία , ενώ  συμμετείχαν επίσης με επιτυχία ο Παναγιώτης Αναστασούδης και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης .

Στους αγώνες τους αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς καθοδήγησαν οι προπονητές του αγωνιστικού τμήματος Κωνσταντίνος Μηναρετζής και Σπυριδούλα Μηναρετζή και τα συνόδεψε από πλευράς της Διοίκησης ο Μιχάλης Αναστασιάδης.