«Ένας νέος αγώνας ξεκινάει από σήμερα και θα είναι νικηφόρος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.»

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα και την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής. Με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μεγαλώνει, διπλασιάζοντας τα μέλη του και στις οργανώσεις του Κιλκίς, στάλθηκε ένα αποφασιστικό μήνυμα στη Κυβέρνηση.

Η χθεσινή μέρα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την πολιτική ανατροπή της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος αλλά και την ξεκάθαρη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη μέρα, φέρνοντας πίσω την ελπίδα, την αισιοδοξία και την δικαιοσύνη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συμμετείχαν εθελοντικά στις εφορευτικές επιτροπές σε όλα τα εκλογικά κέντρα του Κιλκίς και της Παιονίας, καθώς ήταν μια πολύωρη διαδικασία την οποία έφεραν εις πέρας με αρτιότητα, ανιδιοτέλεια και διαφάνεια.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλούς αγώνες σε όλους και όλες που θα εκλεγούν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όργανο το οποίο αποτελεί την συλλογική μας ηγεσία.

Ένας νέος αγώνας ξεκινάει από σήμερα και θα είναι νικηφόρος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.