Ημερομηνία : 20.07.2020

ΠΡΟΣ : Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κιλκίς

Με την παρούσα δηλώνω ότι από τη στιγμή αυτή  καθίσταμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αποχωρώντας από το δημοτικό Συνδυασμό της μείζονος Αντιπολίτευσης ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ με επικεφαλής τον κ. Παύλο Τονικίδη.

Με την απόλυτη πίστη ότι προτεραιότητα όλων των αιρετών πρέπει να είναι το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μας νομίζω ότι μετά τα όσα έγιναν με την τοποθέτηση Προέδρου στη ΔΕΥΑΚ δημοτικού συμβούλου από τον μέχρι τώρα Συνδυασμό μας χωρίς προγραμματική σύγκλιση των αντίστοιχων Συνδυασμών, αλλά με διμερείς συμφωνίες και προσωπικές στρατηγικές και από την ώρα που ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Τονικίδης το αποδέχθηκε ως τετελεσμένο με συνέπεια η μείζων Αντιπολίτευση να κινδυνεύει να αυτοφιμωθεί μέσα στο Δημοτκό Συμβούλιο κάτι που θα έχει επιπτώσεις στη λειτουργία των διακριτών ρόλων Συμπολίτευσης-Αντιπολίτευσης και άρα στη διαφανή λειτουργία του Οργάνου θεωρώ ότι δεν έχω θέση στον Συνδυασμό αυτό.

Τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών που μου την εμπιστεύθηκαν, θα συνεχίσω να λειτουργώ με βάση τη θεσμική θέση στην οποία μας έταξαν οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Βαφειάδης Θεόδωρος

Δημοτικός Σύμβουλος  Δήμου Κιλκίς