Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης – στήριξης της ΝΔ προς την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2019 για τον Δήμο Κιλκίς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι ιδιαίτερη η τιμή που αισθάνομαι μετά την απόφαση στήριξης της υποψηφιότητάς μου στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2019 για τον Δήμο Κιλκίς από την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο και τα Μέλη της αρμόδιας επιτροπής αυτοδιοικητικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και στην ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς, διότι μέσα από καταστατικές διαδικασίες, στις οποίες μετείχαν καθ΄όλα άξιοι συνυποψήφιοι, εξέφρασε την στήριξη προς το πρόσωπό μου, αξιολογώντας τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς μου.
Ταυτόχρονα όμως η απόφαση αυτή γεννά και ευθύνες στις οποίες είμαι έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες μου να ανταποκριθούμε και να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία.
Σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή στην οποία πρέπει να παραμεριστούν οι όποιες πικρίες και ανταγωνισμοί και να επικρατήσει η ενότητα, η συστράτευση και η συνεργασία όλων εκείνων των δυνάμεων που σέβονται και ενστερνίζονται τις αρχές της πρωτοβουλίας που αναλάβαμε, με κοινό γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου μας.
Για τον λόγο αυτό, πρώτος εγώ βάζω στην άκρη οτιδήποτε μας χωρίζει και καλώ όλες και όλους, που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Δήμο μας, αλλά και κάθε ενεργό πολίτη που σέβεται και αξιολογεί θετικά την προσπάθεια και τον συνδυασμό μας, να συστρατευθούν μαζί μας για το κοινό καλό και το συμφέρον του αγαπημένου μας τόπου. Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα και μόνο με ενότητα και σύμπνοια θα τα καταφέρουμε. Και στον αγώνα αυτό κανείς δεν περισσεύει.

Όλοι μαζί για το Κιλκίς που θέλουμε,
Γιατί το Κιλκίς αξίζει τα πάντα,
Και δεν μπορεί να περιμένει πάντα.