Οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς έκαναν μια Καθαρή Επιλογή! Αποφάσισαν να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας εμπιστευόμενοι την αξιόπιστη αυτοδιοικητική πρόταση του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. Η πρώτη θέση που κατέλαβε στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών η δημοτική μας παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ επιβεβαιώνει την ισχυρή θέληση των συμπολιτών μας να προχωρήσουμε δυναμικά και να κάνουμε πράξη τα σχέδιά μας για το Δήμο Κιλκίς της Ανάπτυξης, της Ανανέωσης και της Προόδου.

Η ψήφος εμπιστοσύνης τους είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης για τον τόπο μας. Δεσμευόμαστε να την τιμήσουμε με πραγματικό και μετρήσιμο έργο.

Την Κυριακή 26 Μαϊου κερδήθηκε μια μεγάλη μάχη αξιών και ιδεών. Δεν εφησυχάζουμε μέχρι την ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής μας προσπάθειας την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου. Πάμε όλοι Μαζί Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας και τη δεύτερη Κυριακή, με ενθουσιασμό και πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας, και σφραγίζουμε τη μεγάλη νίκη των πολιτών και του Δήμου Κιλκίς.