Ευχαριστώ την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ακόμη μία φορά, καθώς και την τιμή που μου επιφύλαξε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Κιλκίς στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Η στελέχωση των ψηφοδελτίων της δημοκρατικής παράταξης αποτέλεσε πάντα ύψιστη τιμή για εμένα, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για το κορυφαίο πολιτικό λειτούργημα, αυτό του μέλους της εθνικής αντιπροσωπείας.

Η εμπιστοσύνη και η τιμή αυτή με γεμίζει ταυτόχρονα και με μεγάλη ευθύνη, μιας και μαζί με τους συνυποψηφίους μου καλούμαστε να φέρουμε το κύριο βάρος του πολιτικού αγώνα του Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο Nομό μας. Την ευθύνη αυτή την αναλαμβάνω με χαρά, καθώς η συμμετοχή μου στα κοινά προκύπτει πάντα ως αίσθηση χρέους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Ξεκινάμε και ξεκινώ από σήμερα τον αγώνα για δυναμική παρουσία του Κινήματος Αλλαγής και στο Νομό Κιλκίς. Ζητώ την στήριξη του συνόλου της κοινωνίας του Νομού, για να έχει και το Κιλκίς δυνατή φωνή και ισχυρή παρουσία στην Bουλή.

Γιώργος Αναστασιάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής