Δήλωση Παύλου Τονικίδη

Ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητοί Συνδημότες, άλλη μια μάχη κερδήθηκε! Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η είσοδός μας στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κιλκίς. Δώσαμε έναν αγώνα τίμιο, χωρίς ακραίες πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς που στήριξαν τη δημοτική μας παράταξη  «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» με την ψήφο τους!

Δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους υποψήφιους Δημάρχους  κ. Δ. Κυριακίδη, κ. Δ. Τσαντάκη, κ. Δ. Αγαθόπουλο, κ. Ι. Φαχουρίδη και κ. Α. Καζαντζίδη  για το δίκαιο εκλογικό τους αγώνα.

Την επόμενη Κυριακή, στις 2 Ιουνίου, καλούνται οι Κιλκισιώτισσες και οι Κιλκισιώτες με την ψήφο τους να δώσουν την τελική σκυτάλη της διοίκησης του Δήμου! Μια σκυτάλη που θα κρίνει το μέλλον και την ανάπτυξή μας.

Οι πολίτες του Κιλκίς θα πρέπει τώρα να αποφασίσουν για την αλλαγή στο Κιλκίς μακριά από τις όποιες πολιτικές κατευθύνσεις. Ο Δήμος μας χρειάζεται ένα Δήμαρχο εργατικό, που θα είναι κοντά στους πολίτες του, θα απαιτεί, θα διεκδικεί και δε θα φοβάται να συγκρουστεί για το καλό των δημοτών του με την κεντρική πολιτική εξουσία.

Δεσμεύομαι να αγωνιστώ αποκλειστικά και μόνο για το καλό των συνδημοτών μου.
Προσκαλώ όλους τους πολίτες του Κιλκίς, από όλες τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να στηρίξουν με την ψήφο τους τον αγώνα μας.

Καλώ όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς να συστρατευτούν μαζί μας για ένα Δήμο Κιλκίς πρωταγωνιστή, εξωστρεφή, κοινωνικό, αλληλέγγυο και αξιόπιστο».

Σας ευχαριστώ.
Παύλος Τονικίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς