ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ ν. ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Με το νικηφόρο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, που έδωσε το γαλάζιο του χρώμα σε όλη την επικράτεια κρατώντας ζωντανή την ελπίδα και την αισιοδοξία του ελληνικού λαού για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας, με το νέο Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοκληρώνονται οι ομόκεντροι κύκλοι μιας εξόχως ενδιαφέρουσας όσο και κοπιώδους εκλογικής αναμέτρησης.

Η κομματική οργάνωση της ΝΔ με ενότητα, με ακμαίο φρόνημα, με ψυχή, χάρη στον ορθολογικό πολιτικό της λόγο και την οργανωτική της ετοιμότητα έβαλε τα δυνατά της για να κερδηθούν όλες οι μάχες: στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με τους εκλεγμένους τον κ. Ανδρέα Βεργίδη και την Κα Νατάσα Σωτηριάδου καθώς και τους υποψηφίους Περιφ. Συμβούλους Κα Μιχαλία Καραμισάκη και κ.κ. Τζαβέλλα Λεωνίδα, Κωνσταντίνο Βιολιτζή, στο Δήμο Κιλκίς με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη. Στην Παιονία τηρήθηκε ουδετερότητα καθώς και τα δύο στελέχη που διεκδικούσαν το Δήμο ανήκουν στις τάξεις του κόμματός μας και δεν ήταν φρόνιμο να διαταραχθούν αυτοδιοικητικές και πολιτικές ισορροπίες. Στη δοκιμασία των εθνικών εκλογών η κομματική μας οργάνωση και τα άξια στελέχη του εκλογικού συνδυασμού της ΝΔ απάντησαν με αύξηση των δυνάμεων της παράταξής μας κατά 6,14% σε σύγκριση με το ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα μας στις ευρωεκλογές της 27ης Μαϊου 2019.

Η κομματική μας προσπάθεια είχε και υποστηρικτές, στελέχη μας και δεκάδες εθελοντές που ενεργοποιήθηκαν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι και τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική συνδρομή τους.

Είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα αλλάζει βηματισμό.

Είμαστε περήφανοι που οι πολίτες του νομού μας δείχνουν και πάλι εμπιστοσύνη στη μεγάλη μας ιστορική παράταξη. Θα εργαστούμε όλοι σκληρά για να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους.