Δήλωση υποψηφιότητας Ειρήνης Αγαθοπούλου

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!
Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή ταυτόχρονα, να δώσω για άλλη μια φορά, την τρίτη μετά το 2012 με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.
Ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια, πριν από 4 χρόνια, για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης και να κρατηθεί η κοινωνία όρθια και αξιοπρεπής. Σε αυτή την συλλογική προσπάθεια, καθένας και καθεμιά από το δικό του μετερίζι έβαλε το λιθαράκι του, για να μπορούμε σήμερα να ατενίζουμε με ελπίδα το μέλλον. Προσωπικά, ήταν μεγάλη η τιμή να συμμετέχω στο εγχείρημα αυτό και να συμβάλλω σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα, αυτόν της ισότητας των φύλων. Με την ανεργία των γυναικών να βρίσκεται στα ύψη και την ενδοοικογενειακή βία να παίρνει κάθε μέρα όλο και σοβαρότερες διαστάσεις, φορείς σαν το ΚΕΘΙ και τη Γενική Γραμματεία Ισότητας οφείλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν και να ενισχυθούν. Σε ό, τι μας αφορά και σε συνεργασία με τις εκάστοτε ηγεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, κάναμε ό, τι μπορούσαμε προς αυτή την κατεύθυνση και είμαστε ιδιαίτερα περήφανες και περήφανοι γι’ αυτό.
Από αύριο ξεκινά μια άλλη μάχη. Μια μάχη για την υπεράσπιση όσων έχουμε πετύχει, αλλά και για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας, για όσα δεν προλάβαμε να κάνουμε. Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε συλλογικά, όπως μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια να κάνουμε, με γνώμονα το κοινό συμφέρον, μαζί με όλους τους προοδευτικούς πολίτες του Κιλκίς, γυναίκες και άνδρες. Γιατί αυτός ο τόπος αξίζει ένα καλύτερο μέλλον! Γιατί αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι να μην κάνουμε βήμα πίσω, ούτε για να πάρουμε φόρα!

Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου

Υπ. Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς