Ο επικεφαλής της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Την Κυριακή 26 Μαϊου οι δημότες του Κιλκίς ψήφισαν και επέλεξαν τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου για την επόμενη δημοτική θητεία. Στις 2 Ιουνίου θα αναδείξουμε τη νέα δημοτική αρχή.

Όλοι οι υποψήφιοι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ δώσαμε έναν έντιμο, καθαρό, αξιοπρεπή και πολύ δύσκολο αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς στηρίγματα παρά μόνο των πολιτών και των κοντινών μας ανθρώπων. Το αποτέλεσμα της κάλπης δε δικαίωσε αυτή την προσπάθεια, αλλά αποτελεί νίκη και μήνυμα ταυτόχρονα.

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ, ένας νέος συνδυασμός κατάφερε να εκλέγει μεγάλο αριθμό δημοτικών συμβούλων που θα εργαστούν και θα έχουν καθοριστικό ρόλο μετά την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής στις αποφάσεις για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ που ήταν μαζί μου και ήταν συνοδοιπόροι μου,τους φίλους, τους συνεργάτες μου και τους πολίτες που πίστεψαν στο όραμά μας για ένα καινούριο και σύγχρονο Κιλκίς με όμορφα χωριά, με πίστη και σεβασμό στις πατριωτικές μας αρχές. Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου που από την  πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μου και με στήριξε.

Συγχαρητήρια και στους επικεφαλής και όλους τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές, σε αυτούς που εκλέγονται και οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Συγχαρητήρια ξεχωριστά στους δύο επικεφαλής που θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή στο δεύτερο γύρο.

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

επικεφαλής ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ