Είμαι με το Κίνημα Αλλαγής διότι έχει ολοκληρωμένη πρόταση για τη χώρα. Έχει ένα σχέδιο με ισχυρό προοδευτικό πρόσημο»

Δυναμικά ξεκίνησε τις περιοδείες του σε όλο το Νομό Κιλκίς ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Στέφανος Παραστατίδης. Επισκέφθηκε την Πέμπτη (13/06) τα χωριά Λεβεντοχώρι, Μεσσιανό, Δαφνοχώρι και Παλαιό Γυναικόκαστρο, την Παρασκευή (14/06) τα χωριά Κοιλάδι, Χειμαδιό, Αντιγόνεια, Μονολίθι-Γάβρα, Κοκκινιά, Άγιο Μάρκο, Άγιο Αντώνιο, Μελισσουργιό, Παρόχθιο και Ποντοκερασιά, το Σάββατο (15/06) τα χωριά Ακρίτα, Άγιο Χαράλαμπο, Αμάραντα και Δροσάτο και την Κυριακή (16/06) τα χωριά Αργυρούπολη, Σεβαστό, Κορωνούδα, Αναβρυτό, Επτάλοφο, Διπόταμο, Πλαγιοχώρι, Μεταξοχώρι και Τέρπυλλο όπου πραγματοποίησε πολιτικές ομιλίες και συζητήσεις με τους κατοίκους.

Ο Στέφανος Παραστατίδης που εγκαινίασε την προεκλογική του εκστρατεία από την πόλη του Κιλκίς έχει βασικό άξονα των τοποθετήσεών το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών που έχει ορίσει ως “ανάγκη να βάλουμε ξανά την πολιτική στο προσκήνιο ,να μιλήσουμε με τον κόσμο γι αυτή και κυρίως να μπει ο κόσμος ξανά στην πολιτική”.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Κεντρικό αναφέρθηκε στις ιστορικές παρακαταθήκες της Δημοκρατικής Παράταξης, σε σχέση με τη Δημοκρατία, τον οικονομικό εκσυγχρονισμό της χώρας μας και τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές που όρισαν τη μεταπολίτευση, βάζοντας τα θεμέλια ενός στέρεου κράτους. Στάθηκε ιδιαίτερα στην ιστορική ευθύνη στην οποία ανταποκρίθηκε ο χώρος όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνοντας μάλιστα και αυτή που δεν του αναλογούσε: “Είμαστε η παράταξη που βάλαμε πλάτη στα δύσκολα. Αναλάβαμε ολόκληρη την ευθύνη, τη δική μας και τη δική τους ευθύνη μαζί, αντιτάξαμε το εθνικό έναντι του κομματικού συμφέροντος και κρατήσαμε τη χώρα όρθια. Διότι αυτό είναι η πολιτική. Δεν είναι μεγάλα λόγια και ανέξοδες υποσχέσεις. Η πολιτική είναι ευθύνη. ΕΥΘΥΝΗ”.

Επιπλέον, ο Στέφανος Παραστατίδης ανέλυσε τις σημαντικότερες από τις πτυχές του Προγράμματος του Κινήματος Αλλαγής, τόσο στο Δροσάτο όσο και στην Τέρπυλλο σημειώνοντας “Είμαι με το Κίνημα Αλλαγής διότι έχει ολοκληρωμένη πρόταση για τη χώρα. Έχει ένα σχέδιο με ισχυρό προοδευτικό πρόσημο. Και έχει τα πρόσωπα με την απαραίτητη πολιτική συγκρότηση. Τα πρόσωπα που μπορούν, που γνωρίζουν, που τα καταφέρνουν”.

Ο Στέφανος Παραστατίδης κλείνοντας τις συζητήσεις του στις περιοδείες, τόνισε για μία ακόμα φορά τους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, διεκδικώντας την εκλογή του με το Κίνημα Αλλαγής στις 7 Ιουλίου: “Είμαι εδώ, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να πιάσουμε το νήμα ξανά από την αρχή, γιατί δεν μπορώ να φεύγω στα δύσκολα. Και ας μην ήταν καθόλου εύκολο αυτό για μένα, γιατί συγκρούστηκα με όσους αγαπώ, υπερασπιζόμενος, όμως, αυτά που πιστεύω. Είμαι εδώ.”