Δυναμική εμφάνιση Τσαντάκη στο Δροσάτο

Συνεχίζονται οι επιτυχημένες συναντήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη και υποψηφίων συμβούλων της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες. Εχθές το βράδυ στο Δροσάτο και λίγο πιο πριν στο Μεταλλικό, ο Δημήτρης Τσαντάκης μίλησε με τους κατοίκους των χωριών για τα καθημερινά θέματα που τους απασχολούν, για τις προοπτικές ανάπτυξης και βελτίωσης της ζωής στον τόπο τους και για την επόμενη μέρα που θα τους βρει όλους ενωμένους και δυνατούς για το καλύτερο Κιλκίς.

Με την εμπειρία του και τις γνώσεις επί των θεμάτων που απασχολούν όλα τα χωριά, με την άμεση επαφή που έχει όλα αυτά τα χρόνια καθώς και με τη συνέπεια λόγων και έργων του, ο Δημήτρης Τσαντάκης πορεύεται προς τη νίκη της 26ης Μαΐου με όλους τους συμπολίτες ενωμένους στο πλευρό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς. Στην ομιλία του αναφέρθηκε ακόμα σε συκοφαντίες της τελευταίας εβδομάδας και στους τρόπους που κάποιοι προσπαθούν να χτυπήσουν τη δυναμική του συνδυασμού. Δεν το καταφέρνουν όμως. Με δυναμισμό και αισιοδοξία η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς έχει πείσει τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στον τόπο αυτό ότι μετά την επιτυχία του εκλογικού στόχου η επόμενη μέρα όλων των περιφερειών θα είναι μέρα δημιουργίας.

Ο ενθουσιασμός των κατοίκων και το χειροκρότημα στο τέλος έδειξαν αυτό που όλοι πια γνωρίζουν, σε λίγες μέρες η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς θα είναι ο συνδυασμός των ανθρώπων που θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα για όλο το Κιλκίς.