Η Ελένη του Πολιτισμού και των Γραμμάτων κατέρχεται υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε. Αξιούπολης με τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη

Ο δημοτικός συνδυασμός ‘’Παιονία Ισχυρή’’ υποδέχεται στις τάξεις του την Ελένη Γρομπανοπούλου, μια σεμνή και δυναμική γυναικεία παρουσία που θα επιδιώξει όπως και όλα τα στελέχη του, να δώσουν πραγματικό περιεχόμενο και να κάνουν πράξη τις ευκαιρίες που δικαιούνται οι Πόλεις μας και τα χωριά μας για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή! Με πίστη στις αρχές και αξίες μας, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του τόπου και στον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, η Ελένη Γρομπανοπούλου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δ.Ε. Αξιούπολης.

Οι περισσότεροι την γνωρίζουν ως την Ελένη που ίδρυσε το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας «Μέγας Αλέξανδρος», αλλά και από το Φανό που διετέλεσε Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου για αρκετά χρόνια. Με το Δήμο Παιονίας την συνδέει μια μακρόχρονη σχέση αγάπης για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Έχει αποδείξει πως ο εθελοντισμός σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία μπορούν να αλλάξουν και να βελτιώσουν το κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της εξάλλου, αφορούν το πολιτιστικό κεφάλαιο και την εκπαίδευση γενικότερα. Είναι Καθηγήτρια Δημιουργικής Γραφής, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος Δημιουργικής Γραφής στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Διαβατών στο οποίο λειτουργεί Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Συνεργάστηκε και συνεργάζεται με τοπικούς φορείς του δήμου Παιονίας και είναι ανοιχτή για κάθε νέα πρόκληση που έχει ως στόχο την τοπική ανάπτυξη σε πολιτιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο. 

Αποφάσισε να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με τον Χρήστο Γκουντενούδη μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα

ευθύνης, γιατί πιστεύει πως μπορεί να συνεισφέρει ακόμη περισσότερο στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.