Έφυγε από κοντά μας ο Σάββας Καραμπίδης

Η οικογένεια του Κιλκισιακού θρηνεί για την απώλεια του παλαίμαχου και δυναμικού αγωνιστή από την ίδρυση της ομάδας Σάββα Καραμπίδη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή νικημένος από την επάρατο στα 73 του χρόνια.

Ο Συγκινητικός αποχαιρετισμός των συμπαικτών του (παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Κιλκισιακού)

Αγαπητέ μας Σάββα, αγαπητέ μας συμπαίκτη και κυρίως αγαπητέ μας φίλε. Στεκόμαστε με σεμνότητα μπροστά σου και δεν θέλουμε να πιστέψουμε και ούτε να δεχτούμε ότι δεν θα είσαι μαζί μας πλέον στην μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού. Δεν πιστεύουμε ότι δεν θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με την ομάδα των παλαιμάχων στην οποία ήσουν πάντοτε συνεπής και έδινες το γνωστό σε όλους δυναμικό και αγωνιστικό παρόν σου.
Για αρκετά χρόνια στον Κιλκισιακό ήσουν ο αρχηγός μας και για πολλούς από εμάς ήσουν αργότερα και προπονητής. Την φανέλα με το Νο 8 την τίμησες για πολλά χρόνια με την αγωνιστικότητα σου και αγαπήθηκες για αυτό από τους συμπαίκτες σου αλλά και από τους αντιπάλους.
Ήθελες πάντα την νίκη και μας παρότρυνες να αγωνιζόμαστε για αυτήν. Άλλες φορές κερδίζαμε και άλλες χάναμε. Αυτήν την φορά Σάββα ο αντίπαλος μας ήταν πολύ δυνατός. Όσα γκόλ και να βάζαμε δεν θα κερδίζαμε. Σε πήρε μακριά μας αλλά, να είσαι σίγουρος ότι νοερά θα είσαι πάντα μαζί μας. Θα είσαι πάντα μαζί μας γιατί ομάδα παλαιμάχων χωρίς τον Σάββα δεν νοείται. Η απουσία σου θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στην μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού και στην ομάδα των παλαιμάχων το κενό που αφήνεις είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί.
Αντίο λοιπόν φίλε και συμπαίκτη. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει

Το δ.σ του Συλλόγου και Παλαιμάχων του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί αύριο, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Πέντεκαιδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς.