Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΕΙ.

Με ένα ξεχωριστό τρόπο ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης έκανε την Κυριακή 12 Μαΐου το μεσημέρι την παρουσίαση του Δημοτικού Συνδυασμού και τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ.

Τον πολύ κόσμο που βρέθηκε εκεί με χαρούμενη διάθεση και αισιοδοξία αγκάλιασε ο Δημήτρης Τσαντάκης με ένα λόγο μεστό, περιεκτικό, σύντομο αλλά πάνω απ’ όλα ουσιαστικό. Καθαρά κι απλά, χωρίς παρουσιαστές και παρουσιάστριες, μπροστά από το νοικοκυρεμένο και λαμπερό εκλογικό κέντρο, μίλησε για ένα Δήμο Κιλκίς συνεργασίας, αισιοδοξίας και προκοπής. Παρότρυνε όλους τους πολίτες να δουν ένα προς ένα τους εκλεκτούς υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμό για να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ όλων. Τόνισε ότι η βάση του συνδυασμού είναι η δύναμη των ανθρώπων και όλοι θα φέρουν την νίκη στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

“Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς είναι αυτή που θα κάνει όλες τις ανατροπές, γιατί γνωρίζει, έχει όραμα και αγαπάει τον τόπο. Γιατί είναι ο συνδυασμός της αλληλεγγύης, των συνεργασιών, των έργων και των αποτελεσμάτων. Είναι ο συνδυασμός των νέων ανθρώπων που πρέπει να μείνουν στον τόπο μας και να είναι πρωταγωνιστές. Είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας και των πετυχημένων ανθρώπων της αυτοδιοίκησης. Γνωρίζει και δεν πάει στα τυφλά το Δήμο. Αποτελείται από τους υποψηφίους Συμβούλους και από το σύνολο των κιλκισιωτών που θέλουν ένα Δήμο φιλικό και εργατικό. Ένα Δήμο ισχυρό, φιλικό, πιο ανθρώπινο και πάνω απ’ όλα εργατικό, δίπλα στον άνθρωπο” τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Δημήτρης Τσαντάκης δεν παρέλειψε να θέσει διλήμματα στον κόσμο για το τι Δήμο θέλουν, τι Δήμαρχο θέλουν και τι Δημοτικούς Συμβούλους.

Οι σύμβουλοι δεν ήταν σε μία διάταξη αλλά μαζί με τον κόσμο κι από εκεί βγήκαν, όπως πρέπει να είναι κι από εκεί παρουσιάστηκαν.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υπ. Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη μπήκε στην τελική ευθεία νίκης. Είναι ο συνδυασμός που βρίσκεται δίπλα στο συμπολίτη μας και ενώνει όλους τους ανθρώπους του Κιλκίς και των χωριών μας. Το βήμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν λιτό, περιστοιχισμένο με πράσινο όπως θα γίνει η πόλη και το εκλογικό κέντρο εσωτερικά κι εξωτερικά πρόσδιδε τον χαρούμενο καθαρό αέρα που φέρνει η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς. Η φιλοξενία του Δημήτρη Τσαντάκη και των υποψηφίων Συμβούλων ήταν υποδειγματική. Το πρόγραμμα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς που πρώτη συνέταξε και δημοσίευσε, διανεμήθηκε στους καλεσμένους.

Στη συνέχεια παρουσίασε το σύνολο των Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων καθώς και το ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Κιλκίς. Η εκδήλωση έκλεισε τιμητικά με δύο συμβολικά ποντιακά τραγούδια, το «Αϊτένς Επαραπέτανεν» και το «Η Μάνα εν κρύο νερό», αφιερωμένα στην Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων το πρώτο και στη Γιορτή της Μητέρας το δεύτερο.