Εγκρίθηκαν, με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, όλα τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί στο Υπουργείο για τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ του νομού Κιλκίς.

Ειδικότερα, στο 1ο ΕΠΑΛ του Κιλκίς εγκρίθηκε στον τομέα της Διοίκησης και Οικονομίας, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του υπαλλήλου αποθήκης και συστημάτων εφοδιασμού, στον τομέα της πληροφορικής η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του τεχνικού Η/Υ και δικτύων Η/Υ και στον τομέα της Υγείας και πρόνοιας, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα της αισθητικής τέχνης.

Στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς εγκρίθηκε η λειτουργία τμήματος δομικών έργων, δομημένου περιβάλλοντος και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, στον τομέα της γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του τεχνικού φυτικής παραγωγής και στον τομέα της ηλεκτρολογίας, ηλεκτροκίνησης και αυτοματισμού, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του τεχνικού ηλεκτρολογικών συστημάτων, εγκαταστάσεων και δικτύων.

Τέλος, στο 1ο ΕΠΑΛ Αξιούπολης εγκρίθηκε η λειτουργία του τμήματος γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος και στον τομέα της υγείας και πρόνοιας, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα της αισθητικής τέχνης.

Σε συνέχεια των προηγούμενων επικοινωνιών τους, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ενημερώθηκε σήμερα από την  Σοφία Ζαχαράκη για την έγκριση των τμημάτων, ενώ ο Γ. Γεωργαντάς ευχαρίστησε την Υφυπουργό Παιδείας για την ανταπόκριση της.