Έγραψε ο Κοσμίδης με τη θεωρία των 3 Τ του Ελύτη

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Κιλκίς Θέμης Κοσμίδης είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Μαζί με τους συνεργάτες του σχεδίασε, εργάστηκε και έφερε εις πέρας με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που φέτος ήταν το 9ο κατά σειρά.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2019, όταν έλαβε το λόγο είπε για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου ότι του θυμίζει τη θεωρία των 3 Τ του Οδυσσέα Ελύτη. Ταλέντο, τόλμη και τύχη! Ταλέντο των καλλιτεχνών που συμμετείχαν, τόλμη που η Δημοτική αρχή επέλεξε να υποστηρίξει την υλοποίηση του στον Δημοτικό κήπο Πάρκο και τύχη που ο Θεός ήταν μαζί μας και ειχε καλό καιρό!

Το ταλέντο των καλλιτεχνών που συμμετείχαν μάλιστα επιβεβαίωσε ο κόσμος με τη μαζική παρουσία του! Ένα πρώτο θετικό δείγμα γραφής του Αντιδημάρχου που ξεκίνησε αν και στο τέλος της χρονιάς, με το δεξί για τη νέα χρονιά…και σίγουρα έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Δήμαρχο του Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη που ήθελε ένα άλλο πρόσωπο και έναν άλλο αέρα στον θεσμό του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.