Στο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Κ. Μακεδονιας

ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΑΛΕΡΟΥ

6Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΤΑ 2000 Μ

Έγινε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όλων των κατηγοριών της ΕΑΣ -ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες σωματείων από όλη την Μακεδονία και οι σχετικά καλές καιρικές συνθήκες και ο έντονος συναγωνισμός βοήθησαν να γίνουν εξαιρετικές κούρσες σε όλες της κατηγορίες του προγράμματος.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Αλέξανδρος Αλέρου , αν και αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πετύχει ακόμη μια εμφατική νίκη στα 4000 μ της κατηγορίας των Παίδων και να δείξει πως βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειάζεται για τους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στα 2000 μ των Παγκορασίδων η πρωταθλήτριά του Αλέξανδρου Στέλλα Παρασκευά , που κατέκτησε την 6η θέση σε μια κούρσα που είχε πολύ υψηλό επίπεδο και κρίθηκε στα τελευταία 200 μ. Η αθλήτρια του Κώστα Μηναρετζή προετοιμάζεται και αυτή για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα , όπου και θα αγωνιστεί στα 3000 μ των Κορασίδων.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για τους αθλητές του στίβου της ομάδας μας , την προσεχή Κυριακή 3 Φεβρουαρίου , στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.