ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΕΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ

Συνεπής στην υπεύθυνη ενημέρωση και με αφορμή την εβδομάδα μητρικού θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου) και την παγκόσμια ημέρα προωρότητας (17 Νοεμβρίου), η Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ στην Θεσσαλονίκη οργανώνει άλλη μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για το ευρύ κοινό την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 10.00-14.00 στην αίθουσα επιστημονικών εκδηλώσεων της Κλινικής.

Έμπειροι επαγγελματίες υγείας θα καλύψουν θέματα σχετικά με τον μητρικό θηλασμό και τα οφέλη του, την συμβολή του μαιευτήρα στην προαγωγή του μητρικού θηλασμού, πρακτικές συμβουλές για την άντληση και αποθήκευση του μητρικού γάλακτος, την ερωτική ζωή της μητέρας που θηλάζει. Παράλληλα, θα καλυφθούν θέματα όπως ο πρόωρος τοκετός, η φροντίδα του προώρου νεογνού και ο μητρικός θηλασμό στην μονάδα εντατικής νοσηλείας, η απώλεια βάρους και η υπογλυκαιμία στα πρόωρα και τελειόμηνα νεογνά, καθώς και συμβουλές για το πρόωρο νεογνό στο σπίτι.

Η ενημερωτική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, εκπρόσωποι των οποίων θα δώσουν το παρών.

Παράλληλα, στην εκδήλωση θα μοιραστούν μεγάλα δώρα σε μέλλοντες και νέους γονείς. Σε όλους τους συμμετέχοντες (μέλλοντες γονείς), η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ θα προχωρήσει σε δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο Μεταβολικών Νοσημάτων για το νεογνό αξίας 110€ (κατά την διάρκεια της νοσηλείας για τοκετό στην Κλινική). Για τους υφιστάμενους γονείς, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ θα προχωρήσει σε δωρεάν εξετάσεις check-up στα σύγχρονα εργαστήρια της Κλινικής.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμό: http://s.heyo.com/b53daf

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών εδώ: http://tiny.cc/x8zhfz