Επαφές Γκουντενούδη στην Αθήνα για θέματα της Παιονίας

Με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΚΕΔΕ, ο πρώην Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» κ. Χρήστος Γκουντενούδης, παραβρέθηκε στην Αθήνα ως εκλέκτορας, κατόπιν ψηφοφορίας των αυτοδιοικητικών  παραγόντων της ΠΕΔ Κ.Μ.

Κατά την παρουσία του εκεί, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί και να συνομιλήσει με κυβερνητικούς παράγοντες για τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα για αυτά που αφορούν την περιοχής μας και τον Δήμο Παιονίας, το μεταναστευτικό, τα διόδια και γενικότερα θέματα τοπικής ανάπτυξης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γκουντενούδης επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και παρεβρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ), του οποίου ο Δήμος Παιονίας είναι ιδρυτικό μέλος, παρουσία και του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιαδη.

Στις εγκαταστάσεις του ΔΕΠΑΝ και με τη συμμετοχή δεκάδων δημάρχων και αυτοδιοικητικών από όλη τη χώρα, διημείφθησαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις για την πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της νέας κυβέρνησης και βέβαια για το δίκτυο, το οποίο δημιουργήθηκε με μεγάλες προσπάθειες και θυσίες και είμαστε περήφανοι για τις ενέργειες μας με τις οποίες καταστήσαμε το Δήμο μας σημαίνον μέλος του.

Όπως διαβεβαίωσε κι ίδιος ο Υπουργός Ανάπτυξης, θα υπάρξει στενότατη συνεργασία του Δικτύου με το υπουργείο, όπως επίσης  και με την Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος δια της παρουσίας εκεί του πρόεδρου της κ. Μίχαλου, αλλά και της Ένωσης Συμβολαιογράφων Ελλάδος δια του Προέδρου της, καθώς υπεγράφη και μνημόνιο συνεργασίας για την τακτοποίηση των ακινήτων των μελών του ΔΕΠΑΝ και άλλων θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας των.

 

 

 

 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Χρήστου Γκουντενούδη για τις εκλογές της ΚΕΔΕ.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς το νέο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, Δήμαρχο Τρικκαίων και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για μια παραγωγική θητεία με γνώμονα πάντοτε μια καλύτερη Τοπική Αυτοδιοίκηση για μια καλύτερη Ελλάδα.

Εκ βάθους καρδίας θα ήθελα να εξάρω και την παρουσία του άλλου συνυποψήφιου της αυτοδιοικητικής μας παράταξης, κ. Λάζαρου Κυρίζογλου για την καθαρότητα του λόγου και των θέσεων του και την διαχρονική μαχητική του παρουσία, όχι μόνο στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στον πολιτικό μας χώρο καθώς είναι μέλος από ιδρύσεως του παρότι δεν είχε την αντίστοιχη αναγνώριση από τους κομματικούς μηχανισμούς.

Είμαι σίγουρος ότι η εξέχουσα συμμετοχή του Λάζαρου στο νέο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ μαζί με τους άλλους συναδέλφους, θα προσδώσει την δέουσα αξιοπιστία στον συλλογικό μας φορέα, για τις μάχες που επίκεινται για μια ισχυρή, διεκδικητική και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

«ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»