Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο Υφυπουργός είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή Ηλία Ζάχαρη καθώς και τα στελέχη του Νοσοκομείου, κατά την οποία ενημερώθηκε για την λειτουργία των διαφόρων τμημάτων και τις ανάγκες του.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα, έχουν προστεθεί στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου 9 επιπλέον μόνιμοι και επικουρικοί γιατροί, διαφόρων ειδικοτήτων.

Με την προσθήκη αυτή, το ποσοστό πληρότητας του Νοσοκομείου Γουμένισσας σε ιατρικό προσωπικό, είναι το μεγαλύτερο που υπήρξε διαχρονικά.

Επιπλέον, με τους γιατρούς αυτούς έχει αναβαθμιστεί το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, γεγονός που γίνεται άμεσα αντιληπτό με μια απλή επίσκεψη στους χώρους του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής Ηλίας Ζάχαρης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Γεώργιο Γεωργαντά για την στήριξη που παρέχει διαρκώς σε κάθε αίτημα ενίσχυσης του Νοσοκομείου και αντιμετώπισης των προβλημάτων του. Επιπλέον, τον ευχαρίστησε και για την εξασφάλιση δωρεάς 5 Η/Υ για τις τεχνολογικές του ανάγκες.

Ο Υφυπουργός Γεώργιος Γεωργαντάς ευχαρίστησε, με τη σειρά του, το σύνολο του προσωπικού που υπηρετεί στο Νοσοκομείο Γουμένισσας – τόσο αυτό που καλύπτει τις δύο εμβολιαστικές γραμμές όσο και όσους εξυπηρετούν όλα τα υπόλοιπα τμήματα.

Ο Υφυπουργός, τόνισε, τέλος, ότι το Νοσοκομείο Γουμένισσας αποτελεί μια δομή υγείας, η οποία διαχρονικά προσέφερε και θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Παιονίας.