Τη Μεγάλη Δευτέρα στο στάδιο της Κατερίνης διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 για τα σωματεία της κεντρικής Μακεδονίας. Ο ΓΑΣ Κιλκίς βρισκόταν εκεί πετυχαίνοντας σημαντικές επιτυχίες με τους αθλητές του.
Ο Σάββας Χνιτίδης είχε ακόμα μία πετυχημένη εμφάνιση τρέχοντας στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 7.01.77. Ο χρόνος που πέτυχε ο δρομέας του ΓΑΣΚ εκτός από την πρώτη θέση στο αγώνισμα του έδωσε και την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.
Στη σφύρα των κοριτσιών έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Αναστασία Ξοπλίδου. Η νεαρή σφυροβόλος είχε συνολικά καλή παρουσία και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με καλύτερη βολή στα 25,34μ. έχοντας ως στόχο μέχρι το πανελλήνιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού βολές πάνω από τα 30μ.
Τέλος στο τετραπλούν αγωνίστηκαν η Χριστίνα Ξοπλίδου και η Μαριλένα Ιορδανίδου. Η πρώτη με καλύτερο άλμα στα 10,43μ. κατέλαβε την 14η θέση ενώ η δεύτερη με μόλις ένα εκατοστό διαφορά, 10,42μ., την 15η αφήνοντας υποσχέσεις για πολύ καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.