Επιτυχίες για το Kinesis στο Κύπελλο Ελλάδος  Brazilian Jiu Jitsu

Στο 7ο Κύπελλο Ελλάδος  Brazilian Jiu Jitsu συμμετείχε το Kinesis Fight Club Gougoulas Team την περασμένη Κυριακή στις 14 Απριλίου στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.
Διοργανωτής ήταν ο Α.Σ. Χαλάστρας και η Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ  Ελληνική  Φιλάθλου Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζιου Ζιτσου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πάνω από 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Η ομάδα του Kinesis συμμετέχει για 4η  φόρα σε αυτό το πρωτάθλημα και κατάφερε και πάλι να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο. Αγωνίστηκαν ο Αντώνης Γιαννακίδης που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο , ο Άγγελος Μπενής που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο και ο Βασίλης Αναστασιάδης που κατέκτησε αργυρό  μετάλλιο.
Το άθλημα του Brazilian Jiyu Jitsu είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και έχει ενταχτεί τα τελευταία χρονιά στο πρόγραμμα του Kinesis. Είναι από το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα αθλήματα  στο κόσμο. Διδάσκεται παράλληλα με το Kyodokyokushin Karate και Kick Boxing  με την καθοδήγηση του Νίκου Γουγούλα.
Σύντομα θα ξεκινήσουν προγράμματα Brazilian Jiu Jitsu  για παιδιά από ηλικίες  4 ετών στο Kinesis Fight Club και στα ΚΔΑΠ Kinesis.