Ο αναβληθείς από πέρυσι Διεθνής Ημιμαραθώινιος της Θεσσαλονίκης πραγματοποίηθηκε εφέτος, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Οι συμμετοχές ήταν πολλές, λιγότερες από προηγούμενες χρονιές καθώς μόνο εμβολιασμένοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής, οι θεατές επίσης πολλοί κατά μήκος των διαδρομών, η διάθεση όλων θετική ενώ και ο καιρός βοήθησε ιδιαίτερα στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς είχε τρεις συμμετοχές, όλες στο αγώνισμα των 5000 μέτρων. Ο Σάββας Χνιτίδης, ο μικρότερος της ομάδας, τερμάτισε με πολύ καλή επίδοση, 19:58. Κατέλαβε την 27η θέση στο σύνολο των δρομέων, την 22η στους άντρες και την 2η στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 15 ετών, δείχνοντας πως εφέτος μπορεί να είναι μία χρονιά διακρίσεων για εκείνον. Η Βασιλική Καραμανίδου τερμάτισε σε 23:47, χρόνος που της έδωσε την 53η θέση στο σύνολο, 13η στις γυναίκες και 3η στην κατηγορία 15-18 ετών. Η Στέλλα Παρακευά, αθλήτρια που επιστρέφει εφέτος στον Γ.Α.Σ.Κ. από την Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς με μεταγραφή, πέρασε τον τερματισμό σε 25:38, καταλαμβάνοντας την 72η θέση στο σύνολο, 17η στις γυναίκες και 4η στην κατηγορία 15-18, έχοντας λίγες προπονήσεις στα πόδια της λόγω Γ΄ Λυκείου.

Οι εμφανίσεις των αθλητών του ιστορικού σωματείου του Κιλκίς ήταν ενθαρρυντικές και άφησαν υποσχέσεις παρά τις χειρότερες συνθήκες προετοιμασίας που έχουν αντιμετωπίσει, όπως και όλοι οι αθλητές κλασικού αθλητισμού της πόλης μας. Αιτία το έργο τοποθέτησης ελαστικού δαπέδου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο το οποίο έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο(!) και φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες ώστε επιτέλους να μπορούν να προπονηθούν σωστά και στο φυσικό τους χώρο εκατοντάδες παιδιά όλων των ηλικιών.