Ο Γαλλικός έχει αποφασίσει να πάει Μπροστά! Διατράνωσε την πεποίθησή του να ακολουθήσει το Δημήτρη Κυριακίδη σε ένα καινούριο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Δήμο Κιλκίς με καθαρότητα αρχών και προσώπων στην ογκώδη και γεμάτη παλμό συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ το βράδυ της Κυριακής της 12ης Μαϊου. Στην εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους και ο βουλευτής του νομού μας Γιώργος Γεωργαντάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Γαλλικό, ο κ. Κυριακίδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του αναφορικά με την ισχυροποίηση του διοικητικού κέντρου και των Δημοτικών Ενοτήτων, την εστίαση σε έργα της καθημερινότητας αλλά και σε μεγάλα έργα υποδομών, στην ανάπτυξη μιας δυναμικής αγροτουριστικής πολιτικής και στην περαιτέρω ανάδειξη τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως το river party που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο Γαλλικό και προσελκύει πολλούς επισκέπτες με σκοπό να αποτελέσει ένα σταθερό σημείο αναφοράς, πολιτιστικής και καλλιτεχνικής έκφρασης για τους νέους. Η ανάσχεση της ανεργίας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να δούμε με μεγάλη σοβαρότητα. Επιδίωξή μας είναι να έχουμε μια μόνιμη συνεργασία με τη βιομηχανική περιοχή Νέας Σάντας και να στηρίξουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο τη δημιουργία νέων επενδύσεων στην περιοχή ώστε να διασφαλιστούν νέες θέσεις εργασίας και να παραμείνουν οι νέοι άνθρωποι και στο Γαλλικό και στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού προσέθεσε. Η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού.

Επισκεπτόμενος το Πεδινό νωρίτερα το απόγευμα ο κ. Κυριακίδης αναφέρθηκε σε ομιλία του σε έργα που είναι απαραίτητα για το χωριό όπως η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης που είναι από αμιαντοσωλήνες, οι εργασίες συντήρησης του βιολογικού καθαρισμού και του εσωτερικού οδικού δικτύου και η αγροτική οδοποιία. Υπογράμμισε δε ιδιαίτερα την αξιοποίηση του αλσυλίου Πεδινού προκειμένου να λειτουργήσει και πάλι ως οργανωμένος χώρος αναψυχής που θα χαίρονται και θα απολαμβάνουν και οι Πεδινιώτες και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. Στην Κρηστώνη, μεταξύ άλλων ετέθη επιτακτικά η ανάπλαση του ιστορικού σιδηροδρομικού σταθμού.

Περιοδεία σε χωριά της Δ.Ε. Πικρολίμνης

Τις προγραμματικές θέσεις του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ο Δημήτρης Κυριακίδης στους κατοίκους των Άνω & Μέσων Αποστόλων και του Νέου Γυναικοκάστρου επισκεπτόμενος με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του τους οικισμούς αυτούς της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης. Η καθαριότητα, ο φωτισμός και η αγροτική οδοποιία είναι ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των χωριών της Πικρολίμνης και τέθηκαν υπόψη του κ. Κυριακίδη. Η δική μας δουλειά είναι ως αυριανή διοίκηση να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο έναν λειτουργικό Δήμο, με οργανική σύνδεση με τις Δημοτικές Ενότητες και τα χωριά που θα στέκεται αρωγός στα αιτήματα του δημότη και θα φροντίζει και για την άμεση εξυπηρέτηση των αιτημάτων του και για τη βελτίωση της καθημερινότητάς του. Θα είμαστε διαρκώς μαζί σας, θα είμαστε στο πλευρό σας τους διαβεβαίωσε.

Ο επικεφαλής του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συμμετείχε και σε τιμητικό αφιέρωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων για τη γιορτή της μητέρας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Άνω Αποστόλων, και συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.