Το  Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, εκτιμώντας την τρέχουσα κατάσταση (μεγάλο αριθμό  κρουσμάτων covid και   ανθρώπινων απωλειών), και  παράλληλα  αναγνωρίζοντας  την αγωνία των παραγόντων των ομάδων του νομού Κιλκίς ,σχετικά με την αβεβαιότητα που επικρατεί για τη συνέχεια των διοργανώσεων επισημαίνει τα παρακάτω:

Διάφοροι παράγοντες του ποδοσφαίρου ( μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Πρόεδροι Ενώσεων ,αθλητικογράφοι  κ.λ.π) προέβησαν σε δηλώσεις σχετικές με την έναρξη  των προπονήσεων και  των αγώνων  ανακοινώνοντας  ημερομηνίες  εικάζοντας παράλληλα και για το τέλος των επιβαλλόμενων μέτρων. Τέτοιες ενέργειες το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δημιουργούν σύγχυση και να επιτείνουν την ήδη παρατεταμένη αβεβαιότητα.

Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και δοθεί η συγκατάθεση από τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές και από την επίσημη  Πολιτεία θα επανεκκινήσει  και ο αθλητισμός. Ως εκ τούτου η  ΕΠΣ Κιλκίς  όταν θα λάβει τις σχετικές διαβεβαιώ σεις των Υγειονομικών αρχών και εκδοθούν τα σχετικά  υγειονομικά πρωτό κολλα θα τροποποιήσει ενδεχομένως τις προκηρύξεις των διοργανώσεων και τα χρονοδιαγράμματα διεξαγωγής των αγώνων και θα προβεί σε ανακοινώ σεις σχετικές με την επανέναρξη προπονήσεων και αγώνων.

Έως τότε παραμένουμε στα σπίτια μας ,κοντά στους δικούς μας ανθρώπους , τηρώντας τα επιβαλλόμενα μέτρα με ευλάβεια, για να επιστρέψουμε στα γήπε δα ΥΓΙΕΙΣ και ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ.

Όσες ομάδες δεν έχουν προχωρήσει με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων στην Γ.Γ Αθλητισμού. μπορούν να επικοινωνούν με τον γραμματέα Δεβετζό πουλο Αιμίλιο στο τηλέφωνο 6948261013 ή στα γραφεία της ΕΠΣ στο τηλέφω νο 2341026443 από Δευτέρα έως Τετάρτη τις προσεχείς εβδομάδες, ώστε να εξυπηρετηθείτε σχετικά με την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με ΥΓΕΙΑ για όλους ,ταχεία επιστροφή στους αθλη τικούς χώρους και μια ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ χωρίς αναβολές, γεμάτη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

 

Για  την ΕΠΣ Κιλκίς

 

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γ. Γραμματέας

Χατζηαποστόλου Βασίλειος                             Πάταρας Κων/νος