Εργαστήρι Δημιουργικής Γραπτής Έκφρασης

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς οργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραπτής Έκφρασης, με εισηγήτρια τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό, Δρ. Χαρά Ανδρεΐδου, έπειτα από την επιτυχή διεξαγωγή του εργαστηρίου τα δύο προηγούμενα έτη και σε δύο κύκλους – αρχαρίων και προχωρημένων – η οποία αντιμετωπίσθηκε με ενθουσιασμό, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και έκλεισε με την παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων των συμμετεχόντων, υπό την επιμέλεια της Χαράς Ανδρεΐδου.

Το εργαστήρι έχει ως στόχο να μυήσει στον μαγικό κόσμο της συγγραφής όσους αγαπούν τη λογοτεχνία και θέλουν να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν με τους άλλους μέσα από τη γραφή – με άλλα λόγια, επιθυμούν να μετουσιώσουν τον εσωτερικό και εξωτερικό τους κόσμο σε λογοτεχνικό έργο. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο βιωματικό κομμάτι, δηλαδή στη δημιουργική γραφή των συμμετεχόντων, μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και συνεχή πειραματισμό στο πλαίσιο των τρίωρων παραδόσεων, καθώς και με ασκήσεις στο σπίτι, οι οποίες θα ανατροφοδοτούν τη μαθησιακή διαδικασία. Για τον λόγο αυτό, η δράση ονομάζεται «εργαστήρι» και όχι «σεμινάριο».

Το πλήρες πρόγραμμα του εργαστηρίου ολοκληρώνεται σε οκτώ (8) τρίωρες συναντήσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών. Έναρξη του εργαστηρίου τέλη Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε ε τηλεφωνικά, ως εξής:

Φανή Δημητριάδου: 6978 31 55 03

Στέλλα Δουδούμη: 6942 06 15 43

Χαρά Ανδρεΐδου: 6951 81 90 54

και με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση chara.andreidou@gmail.com