Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, σύσκεψη με τη συμμετοχή του Βουλευτή και Αντιπροέδρου της Βουλής Γεωργίου Γεωργαντά, του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νίκου Γρηγοριάδη, του Προέδρου της Κοινότητας Σ.Σ. Μουριών Δήμου Σεμερτζόγλου και του Προέδρου ΤΟΕΒ Σ.Σ. Μουριών Γιώργου Κούπενου σχετικά με την πορεία υλοποίησης του αρδευτικού έργου Σ.Σ. Μουριών.
Η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς ενημέρωσε ότι απέστειλε ήδη από τις 5 Ιουλίου το αίτημα για την έγκριση του τρόπου δημοπράτησης του έργου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται η δημοπράτηση του έργου και με την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας, θα προχωρήσει και η συμβασιοποίηση και η εκτέλεση του έργου.
Η υλοποίηση των έργων που σχεδιάστηκαν ,μελετήθηκαν, και εντάχθηκαν την προηγούμενη περίοδο προχωρούν πλέον προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υποδομές του νομού.