Όταν τα μέλη ενός Συλλόγου έχουν συνοχή, αγάπη και μεράκι για τον Σύλλογο τους και προσήλωση στους στόχους του τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.

Μέσα σε αυτό το κλίμα κινήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας, τα οποία προσπάθησαν και διοργάνωσαν με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία τον ετήσιο χορό τους.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, η κατά πάντα δραστήρια και χαμογελαστή Μαρία Ευθυμιάδου, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπητό Ιερέα π. Ιωάννη Ξενιτίδη, ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον κόσμο που συμμετείχε στον χορό αλλά και τα μέλη του Συλλόγου που κατέβαλαν εαυτόν στην διοργάνωσή του.

Συνεχάρη τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων και τον χοροδιδάσκαλο για την άψογη παρουσία τους ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις αντιπροσωπείες των Συλλόγων Χέρσου, Δροσάτου, Αγίου Αντώνιου, Άνω Ποταμιάς, Κάτω Ποταμιάς ,Άνω Απόστολοι, Γερακαρίου,Πετρωτου, Αγίου Μάρκου, Καρκινοπαθών Κιλκις, Διποτάμου, Παναγία Σουμελα Παλατιανού, Χωρυγίου, Πλαγιάς, Τερπύλλου, Χειμαδιού και τις ποδοσφαιρικές ομάδες Κοιλαδιου και του χωριού μας Νίκη Ευκαρπίας
Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός κ. Γεωργαντάς Γιώργος, ο Βουλευτής Κιλκις κ Φραγγίδης Γιώργος, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Κυριακίδης Δημήτρης, ο αντιδήμαρχος κ. Μπαλάσκας Γιώργος, ο αντιδήμαρχος κ .Πουντζουκίδης Κώστας, η δημοτική σύμβουλος και δικηγόρος του συλλόγου μας κ Καλισθένη Πάκα, ο πρ. Βουλευτής κ. Πασσαλίδης Θόδωρος, οο πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Κοιλαδίου, Γερακαριού και φυσικά της Ευκαρπίας.
Τέλος ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για τα δώρα και την ενίσχυση της διαφημίσης μας στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Συλλόγου.