Η πρόεδρος, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν θερμά τον αθλητικό σύλλογο Αίαντα για τη διοργάνωση του  Santa Run Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2019 με φιλανθρωπικό σκοπό. Για 5η χρονιά o Α.Σ. Αίαντας διοργάνωσε το Santa Run Κιλκίς, με πλήθος κόσμου ,μικρούς και μεγάλους, να είναι ντυμένοι με τη στολή του Αγίου Βασίλη και με συνοδεία μουσικής και εορταστικής διάθεσης πραγματοποιήθηκε ένας περίπατος στην πόλη μας. Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές δόθηκαν και φέτος στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.

Το ποσό της δωρεάς παρέλαβε η πρόεδρος του Κέντρου κα Μιχαλία Καραμισάκη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην εκδήλωση του Α.Σ. Αιαντα για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθητοποίηση και τη στήριξη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στον φορέα μας ενυσχίοντας με όμορφες εκδηλώσεις το έργο μας. Το ποσό της δωρεάς θα χρησιμοποιηθεί κατάλληλα με στόχο την βελτίωση των παροχών προς τους ωφελούμενους του προγράμματος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.