Ευχές Α. Βεργίδη προς τους υποψηφίους μαθητές

Η περίοδος των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι το αποκορύφωμα μιας χρονιάς γεμάτη κόπο και προσπάθεια για την εισαγωγή σε κάποια ανώτατη πανεπιστημιακή ή τεχνολογική σχολή της χώρας.

Είναι η πρώτη σοβαρή δοκιμασία σε μια ζωή εξαιρετικά απαιτητική και η επιτυχία σ’ αυτήν θα είναι ένα ευχάριστο ξεκίνημα για έναν διαρκή αγώνα γεμάτο δοκιμασίες και συνεχείς εξετάσεις. Όμως, ακόμα και η αποτυχία για όσους υποψηφίους δεν τα καταφέρουν θα είναι μια προσπάθεια που δεν ευοδώθηκε και σίγουρα θα ακολουθήσουν ευκαιρίες που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές που ρίχνονται σε αυτή τη δύσκολη μάχη και προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για καλύτερες συνθήκες εξέλιξης στη ζωή τους. Οι ευχές και τα συγχαρητήρια απευθύνονται, επίσης, τόσο προς τους γονείς των υποψηφίων, όσο και προς τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα στους μαθητές στην προετοιμασία και τη δοκιμασία τους.

Σε όλους τους μαθητές μας, που μετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι από καρδιάς κουράγιο, ηρεμία και καλή επιτυχία.

Ανδρέας Βεργίδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς