Στην ημισέληνο της 5ης Αυγούστου το φεγγάρι θα ρίξει το γλυκό του φως στα νερά της λίμνης Δοϊράνης. Με το φεγγάρι να καθρεφτίζεται ατάραχα στην υδάτινη αγκαλιά της στο φυσικό σκηνικό του Μουσείου Λίμνης μουσικές θα δώσουν τον τόνο για μια υπέροχη βραδιά.

Ο Δήμος Κιλκίς αναδεικνύει τα έργα ανάπλασης που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή του Μουσείου και προσφέρει ανάσες ψυχαγωγικής ανάτασης με το ‘’Φεγγαρόφωτο στη λίμνη’’, μια συναυλία που έχει τοπικό καλλιτεχνικό χρώμα με μουσικούς που διαγράφουν την δική τους ξεχωριστή πορεία στο έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι.

Η κιθάρα, το βιολί, τα ντραμς, το μπάσο-κοντραμπάσο, σε έναν μοναδικό συγχρονισμό με τους ήχους της λίμνης και των ερμηνευτών θα ταξιδέψουν το κοινό στα μονοπάτια της χαράς, με τραγούδια, που αντέχουν στο χρόνο και έχουν συντροφέψει τη ζωή μας. Με νότες διασκέδασης που θα ψυχαγωγήσουν τους δημότες.

Το μουσικό συγκρότημα πλαισιώνεται από τους καλλιτέχνες Παναγιώτη Κυρμανίδη, Τζένη Παρασκευά, ΜαρίαΕλένη Μιχαήλοβιτς, Κωνσταντίνο Βαρδάκη,, Χρήστο Πουλέλη και Κώστα Μπάτζιο.

Η συναυλία θα δοθεί την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με βάση το ισχύον  πρωτόκολλο του Υπουργείου Πολιτισμού.

– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική  κατά την είσοδο- έξοδο στο χώρο του Μουσείου Λίμνης αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

– Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Για την αποφυγή συνωστισμού  προτείνεται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού στο χώρο.