Το ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την νέα αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ, έδωσε το πρώτο του φιλικό παιγνίδι στο ΔΑΚ Κορδελιού Θεσσαλονίκης, με την ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου 2020.
Διανύοντας το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, το προπονητικό επιτελείο, χρειαζόταν ένα φιλικό, για μπορέσει να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα, για το επίπεδο της φυσικής κατάστασης των παικτών και να γίνουν οι πρώτες δοκιμές τακτικών σε ρυθμούς αγώνα, όπως επίσης να αποκτηθεί εικόνα της “χημείας” της ομάδος, δεδομένης της έλευσης νέων παικτών.
Προς ώρας, και σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση  το πρόσημο είναι θετικό, κάτι που ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδος. Χρειάζεται όμως επίπλεον δουλειά στο τακτικό επίπεδο, η προσαρμογή σε αυτό των νέων παικτών , αλλά και το “δέσιμο” στις τακτικές σε άμυνα και επίθεση, των νέων παικτών με τους παλαιούς.

Η  σύνθεση της ομάδος:
Σιδηρόπουλος Π. , Μπαξεβάνης Γ. , Τολιόπουλος Κ. , Μουρζίδης Δ. , Μαργαριτίδης Θ. , Φιλιππίδης Γ. , Τσαρίδης Ε., Γκρεκός Γ. , Ζυμπερι Δ. , Τσούλης Ν. , Σαλινικίδης Χ. , Στεφούδης Α.
Η δουλεία συνεχίζεται, και το ζητούμενο όλων είναι κατά το δυνατόν βέλτιστη εικόνα ετοιμότητας της ομάδας στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Η Διοίκηση του ΑΕΤΟΥ ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΠΡΩΤΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ για την φιλοξενία, προσδοκώντας να ανταποδώσουν στην πόλη του Κιλκίς