Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κόσμου στην πολιτική εκδήλωση του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά. Ο χώρος αποδείχτηκε μικρός για το πλήθος των Νεοδημοκρατών που με την προσέλευση τους απέδειξαν περίτρανα την αγωνία τους για τις πολιτικές εξελίξεις και την επιτακτική ανάγκη για εκλογές και αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης. Ο Γ. Γεωργαντάς στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε στην πλήρη εγκατάλειψη του Κιλκίς τα χρόνια της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις οπισθοδρόμησης στα έργα υποδομών του νομού. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για την ολοκλήρωση του άξονα Ν. Σάντας – Ασσήρου και δεσμεύτηκε για την ενίσχυση του ΤΕΙ Κιλκίς.

Για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών επισήμανε τους κινδύνους που θα προκύψουν στο μέλλον και διατύπωσε την θέση ότι καμία συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την έγκριση και την αποδοχή του λαού. Έκλεισε την ομιλία του απευθύνοντας ένα προσκλητήριο συστράτευσης όλων με στόχο τη νίκη της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα για την ευκαιρία που δικαιούται ο νομός Κιλκίς!».

Παρακολουθείστε το βίντεο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού των ΕΙΔΗΣΕΩΝ Κιλκίς