Γ. Καμίνης από Κιλκίς: «Νόμισαν ότι ξεμπέρδεψαν με εμάς αλλά επιστρέφουμε»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαϊου το Κιλκίς και είχε την ευκαιρία να μιλήσει, σε κεντρικό καφέ της πόλης, για την πολιτική επικαιρότητα και το μεγάλο διακύβευμα των ευρωεκλογών ενώ δεν παρέλειψε να προχωρήσει και σε προβλέψεις, κάνοντας λόγο για διψήφιο ποσοστό του Κινήματος Αλλαγήςστις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου. Όπως τόνισε, «αυτές οι Ευρωεκλογές είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών, δεν είναι δημοσκόπηση, όπως θέλει να τις χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και δημοψήφισμα, όπως λέει η Νέα Δημοκρατία. Αυτές οι ευρωεκλογές είναι ευρωεκλογές», υπογράμμισε ο κ. Καμινης συνεχίζοντας «εμείς, την επόμενη ημέρα, θα είμαστε και πάλι ο σταθερός πόλος της χώρας θέτοντας ξανά την προοδευτική ατζέντα: ανάπτυξη με αλληλεγγύη, κανόνες στη φορολόγηση, μέριμνα για την κλιματική αλλαγή, προτεραιότητα στους νέους».

Ο κ. Καμινης αναφέρθηκε επίσης και στον κίνδυνο ανόδου του λαϊκισμού και της Ακροδεξιάς λέγοντας χαρακτηριστικά    πως «είναι ζήτημα δημοκρατίας να μην είναι 3ο κόμμα η Χρυσή Αυγή».

«Στις 26 Μαΐου θα  στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της σοσιαλδημοκρατίας με ισχυρό Κίνημα Αλλαγής. Όσοι θεωρούσαν ότι έχουν ξεμπερδέψει μαζί μας, θα διαψευσθούν» σημείωσε ο κ. Καμινης.

Μετά την ομιλία του, ο Γ. Καμίνης έκανε βόλτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες για ευρωπαϊκά, και όχι μόνο, θέματα.